Fastholdelse af medarbejdere

Flere virksomheder har svært ved at rekruttere kvalificeret arbejdskraft, hvorfor fastholdelse af allerede eksisterende medarbejdere er blevet særlig vigtigt. Dertil kommer at udskiftning af medarbejdere ofte er forbundet med store udgifter. 

Jeg henvender mig som privat socialrådgiver til virksomheder der ønsker hjælp til fastholdelse af medarbejdere. 

Jeg kan særligt give vejledning omkring sygedagpenge, jobafklaringsforløb og de kompenserende ordninger.

Jeg har også erfaring med rusmiddelområdet og de muligheder der er for hjælp såfremt du har en medarbejdere med en rusmiddelproblematik. 

Er du en lille og nyopstartet virksomhed?

Som nyopstartet virksomhed har du som virksomhedsejer sikkert nok, at sætte dig ind i - måske er det at skulle have medarbejdere nyt for dig, og du har derfor aldrig skulle forholde dig til sygedagpenge og kompenserende ordninger. 

Har du en medarbejder der er i fare for et længerevarende sygeforløb, så  kan jeg give råd og vejledning om hvilke muligheder der kan være for fastholdelse inden for beskæftigelsesloven. Måske kan jeg endda være behjælpelig med at du undgår en sygemeldt medarbejder.

Er du en større og allerede veletableret virksomhed?

Kender du allerede til det at have en sygemeldt medarbejder af længere varighed, og har du her stiftet bekendtskab med sygedagpenge, fastholdelsesfleksjob og de kompenserende ordninger? Så kan du måske alligevel have behov for råd og vejledning fra en uvildig socialrådgiver der kan have et andet perspektiv på din medarbejders muligheder. 

Sundhedsordning: 

Flere større virksomheder har allerede sundhedsordninger der giver medarbejdere mulighed for psykologhjælp, fysioterapi mv - men hvorfor ikke også give mulighed for privat socialrådgivning?

Medarbejdere er hele mennesker der kan rammes af kriser - dette kan resultere i en belastning og en potentiel længerevarende sygemelding.

I sådan en situation kan det være til gavn for en medarbejder at give dem muligheden for, at rådfører sig med en privat socialrådgiver omkring deres muligheder for hjælp igennem krisen. 

Det kan afværge en sygemelding, eller være med til, at hjælpe dem hurtigere tilbage til arbejdspladsen. 

Du kan som virksomhed altid kontakte mig for en uforpligtende snak, og en vurdering af om jeg kan være behjælpelig i netop jeres eller din medarbejders situation. 

 

 

Er din medarbejder i krise, og har du som virksomhed brug for hjælp til fastholdelse?

Er din medarbejder i krise, og har du som virksomhed brug for hjælp til fastholdelse?

Læs anbefalinger her!

Referencer

Se også:

Priser - Kontakt

Jeg kan hjælpe med:

* Udarbejdelse partsindlæg

* Udarbejdelse klage

* Råd og vejledning inden for de kompenserende ordninger - herunder:

   * § 56

   * § 58a

   * Personlig assistance 

* Råd og vejledning om fastholdelseslfleksjob. 

* Råd og vejledning om sygedagpenge

* Råd og vejledning om jobafklaringsforløb

* Privat rådgiver for en medarbejder med henblik på fastholdelse.