Lidt om mig

Jeg hedder Nadia van der Kooij og bor i skønne Thy sammen med min mand og vores 3 børn. Jeg er uddannet socialrådgiver i 2009 fra Aalborg universitet og har siden da beskæftiget mig med sagsbehandling og ledelse inden for børne-familie området, rusmiddelområdet og beskæftigelse.

Jeg har efter mange år i det kommunale, erfaret at det som borger eller virksomhed kan være svært, at navigere i et kompliceret system og den megen lovgivning der er inden for de forskellige områder.

Det kan, som borger eller virksomhed, være svært at gennemskue om man får den korrekte vejledning og hjælp - og står man som borger midt i en krise kan det være svært, at finde overskuddet til at sætte sig ind i mulighederne. Det samme gør sig gældende, hvis man som virksomhed, har en medarbejder der har brug for hjælp.

Min motivation for, at praktisere som privat socialrådgiver, er netop at være det overblik i systemet som du måske mangler. 

At være en uvildig der hele vejen igennem hjælper til og sikre, at du kommer bedst gennem krisen uden også at skulle forholde dig til et kompliceret system.

Hvorfor skal du vælge mig?

* Fordi jeg vil være 100% dedikeret i din sag.

* Fordi jeg vil være ærlig, også når jeg vurderer, at jeg ikke kan hjælpe. Det betyder også, at du får dine penge tilbage hvis din sag viser sig, at være for kompliceret. (se mere her - Priser

* Fordi jeg har erfaring inden for "systemet" og jeg ved hvordan det fungerer. 

* Fordi jeg er god til at læse og forstå lovgivningen, og ikke mindst ved hvad man skal lægge vægt på i et partsindlæg eller en klage. 

* Fordi jeg er vedholdende, og er der en vej så finder jeg den. 

For mere information - se her: 

Til virksomhederPrivat sag